دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
کرم داخل شیرینی دانمارکی |
 |
مواد لازم
– تخم مرغ 1 عدد
– شکر 120 گرم
– نشاسته 1 قاشق غذاخوری
– آرد 1 قاشق سوپخوری
– شیر 1 لیوان
– کره 30 گرم
– وانیل کمی
طرز تهیه
نشاسته و آرد را در شیر حل کنید و روی حرارت قرار دهید 0 تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و کمی هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید . مواد را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود .سپس از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را بیافزایید و بعد از سرد شدن استفاده کنید .
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|